1. etape Danmark Rundt 2014

Hej alle læsere.

Vi fik en god start på vores landsdækkende projekt.  Danmark Rundt startede dags dato lørdag den 5 juli fra Høje Gladsaxe, med bl.a ufattelig meget morgenbrød, vi manglede en del vinkere fra vores 437 medlemmer , men så kan i jo komme på lørdag den 12 juli kl.14.00 cirka, og tage imod med flag og hornmusik . Men dagen startede med taler fra Direktør Søren Ravn Jensen og Borgmester Karin Søjberg Holst fra Gladsaxe Kommune.

...

Derefter med retning mod Hundested til første færge, men selvom man kan nøjes med den direkte vej, ville vi gerne tage nærmeste omvej, ellers kan vi jo ikke kalde det Danmark Rundt .

Så hurtigst muligt ud at ramme strandvejen op langs den, via Espergærde til hele nordkysten fra Ålsgårde til Frederiksværk.

Første pause var ved Gilleleje, der kom vores gode ven Torben Sandø forbi, Torben deltog i 2011 på den første Øst arrangeret tur til Paris. Alle fik rester af morgen receptionen, denne gang med supplerende leverpostej på rundstykkerne .

Men disse kære ryttere havde jo vinden i ryggen, så straffen var en tidligere færge i Hundested og dermed over 75 minutters venten i Odden på færgen til Århus.

Men vi tog sku da rundstykkerne frem igen , leverpostejen og denne gang også torskerogn, jow jow, vi kan skaffe i nød

Nu havde Super Best i Nakskov gudskelov leveret lækker kage til kaffen, så den tog vi da lige med. Nu er der kun 6 kager og andet energisk tilbage til de sultne ryttere.

Men endelig kunne vi se Århus havn, køre 5,6 kilometer til hotellet, i bad og gå til bords IGEN.

Mere update søndag, en dag med regn og blæst i vente.

Den gode Danske sommer.