Informationsmøde: Klassikerne

Tour de Taxa "klassikerne" er en tour der cykles til fordel for Julemærkefonden, i lighed med den originale Tour de Taxa tur til Paris.

Turen er fortrinsvis for tidligere TdT ryttere, som har fortrinsret. Ikke tidligere Tdt ryttere som er interesserede, bliver skrevet venteliste og kan måske komme på holdet, hvis der ikke er fyldt op. Maksimum 40 ryttere.

Det er et krav at man er erfaren langdistancerytter og ikke har behov for hjælp op af bakkerne. Det er et minimums krav at man har cyklet 2.500 km i foråret og op til turen. Der bliver arrangeret nogle obligatoriske træningsture som det forventes at man deltager i (antal og geografi afhængig af holdets sammensætning).

Program for turen:
Busafgang fra Aarhus Taxa, Sommervej 10, 8210 Aarhus V, torsdag d. 18 juli om aftenen. Ankomst til Compiègne nord for Paris (startbyen for Paris Roubaix) fredag d. 19. Juli.

Lørdag d. 20. juli: Paris Roubaix
Søndag d. 21. juli: Mellemetape ca. 70/80 km.
Mandag d. 22. Juli: Flanderen Rundt
Tirsdag d. 23. juli: Mellemetape ca. 140 km.
Onsdag d. 24. juli: Liége-Bastonge-Liége
Torsdag d. 25. Juli: Mellemetape ca. 60 km.
Fredag d. 26. juli: Amstel Gold Race

Klassikerne er alle på over 250 km. i originaludgaverne. Det er ikke planen at de skal køres slavisk fra start til mål som de køres under løbene. Vi starter i nogle tilfælde uden for startbyen og slutter i nogle af tilfældene før målbyen, dette af hensyn til overnatningstederne. Der er også i løbene nogle rundstrækninger som køres flere gange til sidst af hensyn til publikum, dette hensyn har vi ikke at tage, men vi kommer nok op på over 220 km. på hvert løb alligevel.

Lørdag 26. juli Hjemrejse fra Maastricht i Holland med bus eller fly. Dette er ikke planlagt endnu.

Turen koster kr. 8300,- plus kr. 200 i kontingent til Den velgørende Motionsklub - TdT. Prisen er inkl. fuld forplejning, overnatninger, hjælpeteam, 2 sæt cykeltøj og bustransport til Paris, men eksklusiv hjemtransport fra Maastricht.

Kom til infomøde
Der afholdes informationsmøde om turen den 27. oktober 2012 klokken 13.00 i Aarhus Firmasports lokaler.

Aarhus Firma Sport
Paludan-Müllers Vej 110
8200 Århus N

Tilmelding til mødet og/eller selve turen til: dan@tourdetaxa.com