Paris 2019 - Der er stadig ledige pladser

Skal du med i 2019 - der er ledige pladser på de 5 hold hos Tour de Taxa

Drømmer du om turen på cykel til Paris for at prøve dig selv af med denne udfordring og at få en kæmpe oplevelse, samtidig med at du støtter en god sag?

Så skal du overveje at cykle med Tour de Taxa til Paris i 2019.

Der et hold i hver af de 5 regioner i Danmark.  Team Hovedstadsområdet, Team Sydsjælland og Ørene, Team Himmerland (Nordjylland), Team Østjylland (Midtjylland) og Team Syd/Sønderjylland og Fyn.

 På Tour de Taxa holdene lægger vi stor vægt på fællesskabet

- Vi starter sammen, vi cykler sammen, og vi kommer i mål sammen.

Vi træner sammen (og individuelt) i forårsmånederne og frem til afgang. I juli cykler de fem hold fra 5 forskellige byer i Danmark til Paris i løbet af otte ca. dage.

Ambitionsniveauet for Tour de Taxa og normen for hastigheden er ca. 27-29 km/t, med et gennemsnit på 24-26 km/t, naturligvis afhængig af terræn og vejret.

Fakta om turen 2019:

  • Team Himmerland: Start Torsdag d. 18. juli 9 etaper og 8 overnatninger undervejs til Paris
  • Team Østjylland: Start fredag d. 19. juli 8 etaper og 7 overnatninger undervejs til Paris
  • Team Syd/Sønderjylland & Fyn: Start Lørdag d. 20. juli 7 etaper og 6 overnatninger undervejs til Paris
  • Team Hovedstadsområdet: Start fredag d. 19. juli 8 etaper og 7 overnatninger undervejs til Paris
  • Team Sydsjælland og Øerne: Start Torsdag d. 18. juli 8½ etaper og 8 overnatninger undervejs til Paris
  • Ankomst til Paris d. 26. juli 2019, herefter to overnatninger i Paris med mulighed for at se afslutningen på Tour de France søndag d. 28. juli.2019
  • Pris ca. 11.500-12.500 kr. samlet for en tøjpakke og overnatnings/servicepakken. Prisen varierer for holdene pga. forskellige antal etaper og forskellige overnatningssteder, men for alle holdene er prisen inklusive flg: En stor tøjpakke, fuld service team (”fysser”, forplejning, mekanikere m.m.) overnatninger med helpension under etaperne og hotel med morgenmad i Paris, cykeltransport retur fra Paris, men rytterens egen hjemtransport er IKKE inkluderet.
  • Alle turens udgifter dækkes af deltagernes betaling. Vores sponsorstøtte og overskud går ubeskåret til de 5 Julemærkehjem i Danmark
  • Der kan bestilles bustransport til og fra Danmark som tilvalg (også for pårørende)

Hvis det har interesse kan du sende en mail til: tilmelding@tourdetaxa.com

Skriv om din interesse/ønske om optagelse på et af vores hold. Det er vigtigt, at du skriver hvor du bor og især hvilket hold du ønsker at tilmelde dig (skriv evt. også en 2. prioritet)

Når man er blevet optaget på et af holdene skal man bestille turen og betale depositum i Ørslev Rejsers webshop: http://www.orslev-cykelrejser.dk/tour-de-taxa-paris-2019 (Password: tdt)

Der skal desuden bestilles en tøjpakke, som består af 10 dele, til kr. 2.450 i Magic Sports webshop.