Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
Julemærkefonden

I 2019 fejrer Tour de Taxa 10 års jubilæum

Tour de Taxa kan i juli fejre 10 års jubilæum for cykeltouren til Paris. Det er fantastisk så godt at tiden løber når man har det sjovt.

Det første Tour de Taxa hold cyklede fra Aarhus til Paris, med start fredag d.16. juli 2010 fra Aarhus Taxa på Sommervej i Aarhus.

Det er jo glædeligt og bestemt værd at fejre, at det i år er 10. gang at vi i Tour de Taxa, har hold som cykler fra Danmark til Paris til fordel for Julemærkehjemmene.

Derfor vil styregruppen for hold Østjylland og bestyrelsen, gerne invitere alle nuværende og tidligere Tour de Taxa deltagere til et stort jubilæumsarrangement. Det er for alle ryttere, og servicefolk fra alle holdene fra de fem landsdele og fra alle holdene fra hvert år fra 2010 til i år, således at hele foreningen kan fejre jubilæet med manér.

Tid og Sted:
Lørdag d. 14. september i Aarhus (adresser følger)
Arrangementet bliver i to afdelinger. Cykel tour om dagen og middag/banket om aftenen.

Cykel tour 1. del :
kl. 10.30 mødetid med afgang kl. 11.00 på en fælles cykel tour fra Tangkrogen på ca. 50 km. syd for Aarhus med afslutning igennem Marselisborgskovene og retur til Tangkrogen hvor der er frokostpause, inden afgang på anden del.

Cykel tour 2. del:
kl. 14. Fælles cykel tour på. ca. 30 km. Fra Tangkrogen ud omkring Brabrand sø og op til Aarhus Taxa på Sommervej hvor vi i kortege tager den oprindelige rute fra starten på første etape i 2010 ind til midtbyen, forbi Aros, Rådhuset, Banegården og Marselisborg slot, via Kongevejen og med "opløb" på Strandvejen (som PostNord Danmark Rundt) retur til Tangekrogen til et glas champagne, en øl eller vand fra bagsmækken.

Hvis det passer bedst med tiden/dagsformen, kan man nøjes med at cykle med på 2. del

Det første Tour de Taxa hold på Champs-Élysées

Det første Tour de Taxa hold på Champs-Élysées

Jubilæumsbanket:
kl. 18.00 Middag/banket for alle Tour de Taxa deltagerer med ledsager, det gælder både ryttere og service folk som har været med på et af Tour de Taxa’s hold siden 2010.

Vi håber at vi alle genser så mange som muligt også fra tidligere års hold og dermed bliver det også en slags "reunion".... Der er mange røverhistorier at fortælle, og de bliver garanteret ikke dårligere, selvom der for mange tidligere deltagere er gået nogle år. Det bliver festligt.

Vi håber også at mange fra alle fem Teams og landsdele har lyst til at deltage og drage til Aarhus til denne begivenhed.

Dem som har langt til Aarhus kunne måske overveje at få en Aarhusweekend ud af det. Der er nok at se og opleve f.eks. Det ny Moesgaard Museum, Dokk1 /havnepladsen, Aros, Strøget, Salling, Åen (med cafeerne), Latinerkvarteret og meget mere.

Til info, er der flere vandrehjem og nye billige hoteller i centrum af Aarhus for en overnatning eller to.

Aftenarrangementet med middag/banket bliver et sted i Aarhus, men inden vi kan booke et sted, skal have en ide om hvor mange vi bliver. Vi er jo langt over 1200 personer som har været med siden starten - hvis alle kommer, så booker vi Ceres Arena…..

Når vi har et bedre overblik offentliggør vi et mere detaljeret program med en venue og en pris for deltagelsen (det bliver naturligvis med et bidrag til Julemærkefonden).

Vi har brug for en tilkendegivelse hurtigst muligt for at kunne komme videre med planlægningen. Hvis det har din interesse bedes du senest 15. juni sende en uforpligtende forhåndstilmelding. Skriv venligst: Jubilæum, navn og hvilke dele af arrangementet, cykling og / eller banket (med antal 1 eller 2) der har din interesse.
Sendes på e-mail til: tilmelding@tourdetaxa.com

Vel mødt

Dan Volmar
Formand

Se også:

En glad julemand efter ankomsten til Paris for 5 gang.
Den Velgørende Forening TOUR de TAXA

Den Velgørende Forening TOUR de TAXA er foreningen der står bag holdene.

Læs mere

Cykelpartner
Cykelmotion.dk