Serviceteam på arbejde.
Serviceteam på arbejde.

Serviceteams

Lad os slå det fast med det samme: Ingen af vores ture kan klares uden et serviceteam.

Serviceteamet består af folk med hjertet på rette sted, de giver sig 110 % for at hjælpe holdet under hele turen.

Service teamet består som hovedregel af:

  • Madmødre
  • Fysser
  • Cykelmekaniker/alt mulig mænd

Madmor - Rytternes bedste ven:
Madmødrene står for rigtig mange forskellige ting: Forplejning, indkøb før og under turen, kaffebrygning, kagebagning, indtjekning på vandrehjem/hoteller, fordeling af værelser på overnatningsstederne, vask af cykeltøj...
Ja, listen er lang og sommetider uendelig lang.

Kropsmekanikerne:
Fysserne har som hovedopgave at holde rytternes kroppe i så god stand at de kan cykle hele turen. De massere, de står for opvarmning hver morgen, og udstrækning hver dag efter dagens tur. Et enkelt plaster eller forbinding kan de klare, ligesom de kan udleverer en Panodil, eller en klat buksecreme.
Det kan ske at de skal være "kortlæsere" da fysserne ofte er i den følgebil som er foran feltet.

Cykelmekanikeren skal kunne lidt af hvert:
Cykelmekanikeren hjælper rytterne med deres udstyr, skifter hjul når der er punkteringer, laver små reparationer og måske endda også større. Alt der involvere værktøj, står de også for. De er behjælpelige med at få cykler opbevaret forsvarligt natten over, og ikke at forglemme - pakket cyklerne forsvarligt på trailer til hjemturen osv.
De har også til opgave at hjælpe med alt bagage som holdet har med, og så styrer de ”Bagsmækken” med sikker hånd.

Dette var blot eks. på hvad et service tema kan have af opgaver, men som regel er ingen opgave for lille eller for stor for serviceteamet.

Hold Vest's serviceteam 2012
Hold Vest's serviceteam 2012


Er det noget for dig?
Kunne du tænke dig en tjans som hjælper på en af vores ture så hold dig endelig ikke tilbage, der er ofte brug for hjælpere på turene.

Serviceteamet betaler ikke for turen, dog skal der påregnes betaling for afslutningsmiddagen. Men husk på at turen ikke er en ferie, men en tur med masser af arbejde - Til gengæld får du, lige som resten af holdet,  en oplevelse for livet.