Vore hold inden afgang på den første dag.
Vore hold inden afgang på den første dag.

Danmark Rundt er begyndt

Så kom vi igang med vores Tour de Danmark Rundt 2014.

Træning kombineret med at vi ikke må glemme en lille ø i den østligste ende af Danmark, kunne kun blive den 9'ende etape af de øvrige som køres imellem den 5 Juli og 12 Juli.

Det havde vi glædet os til, så her er der et lille referat.

Kære læsere.

Så startede Danmark rundt.

Afgang fra hovedbanegården fredag aften med Bornholmerbus for 12 af 24 deltagere, De resterende kørte i vores 2 øvrige biler, Daniel fra 2011 og 2013 havde beredvilligt sat en bus til os, det takker vi for.... Efter gennemkørsel af Sverige, nåede vi Bornholm kl.21:50, så skulle undertegnede bringe 1.del af holdet til vandrehjemmet i Hasle, derefter tilbage til resten som ventede i Rønne. Bornholmerbussen kører kun til Ystad. Så efter 2.omgang kom der gang i fordelingen af vores tøj. Vi havde helt exceptionelt fået det udleveret pga vores stabile Jyske deltager Dorte Larsen, hun kommer som bekendt fra den vestlige side af landet og kan jo ikke undgå at passere Fyn. Så sengen kaldte først omkring midnat.

Første træningsdag på Bornholm, efter vores meget sene ankomst fredag aften. Den blev en oplevelse.  Alle var naturligvis glade for, at regnen havde fået nok, nu skulle vi nok få tørvejr og det blev så afløst af blæst. Gudskelov er øen jo en ø, så hvad der var af problemer på et tidspunkt, blev vendt til fordel senere .

Bornholm har mange veje, mange bakker og flere af disse er STEJLE, men trods vi er i Danmark, så sagde computeren 1200 højdemeter og 147 km efter 8 timers træning.

Men vi må ikke glemme vores frokost, der havde vi fået et godt tilbud fra Nordbornholms Røgeri, så med 80 % rabat fik vi den store fiskebuffet for 100 kr. ALT hvad hjertet kan begære indenfor lækkerier omkring fisk var klart til os og afslutningsvis soft ice, derefter kunne ryttere knap komme op på cyklerne igen.

Vi glæder os til søndag, der cykler vi kysten rundt og ender på færgen kl.14:30, der venter der opdækket bord med smørrebrød.