Hals Falskstation gav kaffe og kage, plus en check på 10.000 kr. til Julemærkefonden.
Hals Falskstation gav kaffe og kage, plus en check på 10.000 kr. til Julemærkefonden.

2. etape Danmark rundt 2014

Kære læsere.

Atter en spændende dag i vores fædreland er overstået. Vi havde en fantastisk aften og nat på Hotel Scandic Vest i Århus.

...

Efter vores første færd henover Kattegat, blev alle tjekket ind og fik et dejligt bad. Ned til bordet igen og få maven proppet, denne gang med en kæmpe stor wienerschnitzel med alt, dog ikke kapers og den lille fisk, men ellers var der ikke for lidt af noget.

Morgenbordet var mindst ligeså overdådigt, kunne simpelthen ikke få plads til udbudet, så måtte vælge med omhu, fantastisk sortiment.

Efter en påfyldning af, vores medbragte store termokander med kaffe, varmt vand var næste mål færgen ved Egense.

Men som det jo efterhånden er tydeligt for enhver, så er det overhovedet ikke anstrengende, at cykle til enten Paris eller Danmark rundt, det vanskelige er at få plads til vores pauser i maven .

Så da vi holdt en lille tissepause ved Gjerlev J, kom kagerne frem, scones, saftevandet, slikket, chipsene, det kunne jo være at morgenmaden ikke rakte.

Atter drog vi afsted, men denne gang skulle vi holde hele 5 minutters pause med færgen imellem Hals og Egense. Det var nærmest søsyge der fik os ind på Falck stationen i Hals, (se billeder i den store mappe senere) , men der holdt vi vores frokost. Vi var inviteret indenfor af brandmesteren pga. Falck i Ålborg, har sponsoreret 10.000 kr. til Julemærkefonden, tak for gaven. Falck er service, så trods det er en anden station kan man sagtens hjælpe os i vores nød. Brandmesterens hustru havde da bagt en kage til os, så med kaffe og frokost kunne vi atter prøve, at finde en ledig plads i mavesækken. Her var vi chokeret. Vi havde bestilt 29 madpakker på Scandic i Århus, det skulle være brød og smør med noget pålæg vi selv kunne lægge på. Hold da kæft, vi havde fået en slagterbutik med. Rullepølse, skinke, kalkunfilet, italiensk spegepølse samt salatblade, løgringe, tomater og agurker, i så store mængder, at vi måtte efterlade så meget til brandfolkene, at vi forventer de ikke kan slukke en brand i flere dage pga. mavekneb.

Nu er vi tjekket ind på et nyt Scandic hotel, nemlig On the Reef i Frederikshavn, her er der badeland, sauna, dampbad, endnu mere mad og en fantastisk service.

Vi ser frem til morgenmaden og madpakken med stor sindsro, den bliver atter fantastisk.

Der var for resten ingen problemer undervejs med konditionen, de cyklede alle kilo af igen.