Vores fantastiske daglige frokost udvalg
Vores fantastiske daglige frokost udvalg

5. etape Danmark rundt

Kære læsere.

Endnu en dag er slut for Tour de taxa på Danmark rundt.

5. etape fra Skjern til det gamle Danmark, langs grænsen og ender i Flensborg.

...

Dagen startede med god morgenmad, jeg tager min forhåndsskræk tilbage, Hotel Vestjyden leverede god mad, både aften og morgen samt igen fantastisk frokost.   Vi laver en stjerne vurdering efter vores tur rundt i landet.

Selve etapen startede med check overrækkelse, vi fik en check på 5.000 kr. fra Deloitte, alt sammen pga. vores Jyske rytter Dorte Larsen, Dorte havde samtidig fået arrangeret, at vi kunne få et lille hyggeligt farvel af vores anden sponsor, nemlig Skjern Bank. Så Direktør Per munk samt It chef Jørgen Dalgaard, gav en morgen smoothie og et gruppebillede til deres sponsor gavealbum.   Undertegnede gav interview til Jyske Vestkysten.

Efter denne lille hyggelige reception var aftalen pause ved Esbjerg lufthavn, kun 50 km væk og derfor var tid begrænset til kvajere, men undertegnede og min medpilot, havde glemt alle rytteres skiftesko på hotellet, sko man bruger i de afslappede timer imellem ankomst og afgang.   Men vi vendte da bilen og med Jysk hastighed på deres landeveje, kunne vi både nå tilbage og stadig dække bord til pausen.   Straks videre efter pausen, næste pause ville være Brøns, lille flække kort før Skærbæk.   Vi søgte straks derud, ledte efter toiletforhold, altid vigtigt pga kvinderne på holdet.   Kirker kan bruges til meget, men en ting der typisk hænger godt sammen med kirker er toiletter, så vi slog hele frokosten op ved kirkegårdens indgang, og da graveren kom forbi fik hun straks en invitation til frokosten. Vi var godt klar over at vi atter ville vælte i mad.   Der var ikke synderligt travlt i sognet med grave, kun 2 om ugen, det er ikke mange.

Men videre måtte vi, næste stop ville være et fotostop ved grænsen, vi ville krydse den ved Møllehus og derfra dreje til venstre mod Flensborg.   Men der var allerede kommet sjove forhindringer på dagens etape, alt fra hunde på tværs, regn i gode mængder samt en Race Marshall der mener at grus kan bruges som underlag.   Så da de stakkels ryttere drejede til venstre mod Flensborg, ventede der knap 48 km med 9 sekundmeter modvind, herligt for dem der elsker modstand.

Alle kom godt igennem dagen og for enden ventede Hotel des Norden, Stort hotel og en Fleggaard i stueetagen, så vores efterhånden tømte lagre af øl, colaer og andet hygge blev "refilled"

Imorgen venter der store stigninger, altså mange bakker med få hundrede meters afstand til hinanden, det giver mere end 1000 meter torsdag, så mon ikke alle er trætte i Odense, torsdag aften.