Nyt navn: JuicOrganic Tour de Taxa

Det er med glæde at bestyrelsen kan offentligøre at der er indgået en samarbejdsaftale mellem Den Velgørende Forening Tour De Taxa og firmaet JuicOrganic, som indbefatter et stort 5 årligt sponsorat og samarbejde inden for områderne, PR, markedsføring og events. Aftalen er desuden et mednavnesponsorrat, som det nye navn viser.

Navnet JuicOrganic Tour de Taxa er det navn som cykelholdene hedder og markedsføres under fra 1.maj 2015, men det er fortsat foreningen som har det juridiske, økonomiske og organisatoriske ansvar for cykelholdende.

JuiceOrganic opretter et sekretariat som hjælper og støtter bestyrelsen og styregrupperne inden for de ovennævnte områder.

Bestyrelsen ser frem til samarbejdet og har et håb og en forventning om at dette samarbejde både er med til at brede kendskabet til vores sag, som er at støtte Julemærkefonden, og dermed øge beløbet vi kan donere til fonden hvert år betragteligt, og samtidig at øge interessen for at deltage på vores cykelhold og endda også at skabe nogle nye hold.