Så er der afgang fra Kollund
Så er der afgang fra Kollund

Vi takker for jeres støtte

Team Syd/Sønderjylland & Fyn vil hermed gerne bringe den dybeste tak for alles indsats, såvel til de sponsorer der har ydet bidrag i form af penge og naturalier, uden Jeres støtte og bidrag vil et arrangement af denne art ikke kunne lade sig gøre.


Vi kan endu ikke løfte sløret for hvad Jeres bidrag ender med af check størrelse til Julemærkefonden, idet det er en hemmelighed indtil overrækkelsen sker i forbindelse med offentliggørelse af årets julemærke i oktober månede dette år. Så I må væbne Jer med tålmådighed indtil da.


Der skal også lyde en stor tak til alle ryttere og ikke mindst Jeres familie i form af koner, mænd, børn ja alle som står jer nært, idet uden Deres forståelse for dette projekt har I jo ikke kunnet bidrage med så stort et engagement, som I alle sammen har givet projektet. Så stor stor tak til alle Jer derude.

Vi håber selvfølgelig vi har bidraget til at der er blevet flyttet nogle grænser hos jer og at dette gør vi ser rigtig mange af jer igen og ja måske allerede på næste tur fra Kollund til Paris i 2019
Det er bevist vi ikke nævner alle sponsorer og ryttere her da vi nemt kunne komme til, at glemme en enkelt eller to, så derfor ingen nævnt ingen glemt, men stor stor tak Jer alle sammen.