Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
  • Tour De Taxa
Julemærkefonden

Vores sponsorer

Holdene cykler, med støtte fra vore sponsorer, til fordel for Julemærkefonden som driver julemærkehjemmene i Danmark.

På julemærkehjemmene er der 650-700 børn, som årligt nyder godt af et ophold med nye kammerater, sund kost og motion, der slanker.

Hvert år efter turene overrækkes en check på et 6 cifret beløb til Julemærkefonden. Dette takket være vore sponsorer.

Alle har mulighed for at hjælpe Julemærkefonden og samtidigt at opnå PR og eksponering ved at tegne et sponsorat med Tour De Taxa.

Læs mere om sponsorater her

Danpo

Vi slagter omkring 50 millioner Danske kyllinger om året.

www.danpo.dk

Artogis

ARTOGIS A/S er specialiseret i at levere it-løsninger med særligt fokus på geografiske data til bl.a. energi- og forsyningsselskaber, trafikselskaber, havne og kommuner. Med afsæt i den nyeste it-teknologi og vores kompetencer leverer vi serviceydelser og skalérbare løsninger til ethvert formål.

www.artogis.dk

Agri Nord

Agri Nord er en nordjysk rådgivningsvirksomhed og landboforening. Vi rådgiver landbrug og andre erhverv, og arbejder politisk for at fremme landbruget.

www.agrinord.dk

REMA 1000

I REMA 1000 arbejder vi med mennesker - både bagved og foran kasselinjen - og det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker.

www.rema1000.dk

DK-CAMP

DK-CAMP støtter Team Himmerland og Julemærkefonden. Stiller to biler til rådighed for holdet på turen til Paris.

http://www.dk-camp.dk/

High5

High5 er førende på markedet for sportsernæring, og er samtidig de mest inovative på markedet.

highfive.co.uk

Engroshjul

Hos os får du de helt rigtige fælge og dæk, som kan tilpasses til lige præcis dine kunder. Vi tilbyder special- og komplethjul, samt løse fælge og dæk, som giver bilen et helt unikt design.

engroshjul.dk

Naturmælk

Det økologiske andelsmejeri Naturmælk blev stiftet 1. maj 1994 på initiativ af en gruppe økologiske mælkeproducenter. Mejeriet producerer en række forskellige mejeriprodukter primært til det danske marked.

www.naturmaelk.dk

Skiltemanden.nu

Vi laver alt i skilte, autoreklamer, facadeskilte, storformatprint og pyloner.

www.skiltemanden.nu

Intego

Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner, der leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv.

intego.dk/

PhotoCare Aalborg Østeraa

PhotoCare tilbyder kvalitetsfremkaldelser af vore kunders gode øjeblikke og et stort udvalg i kameraer, kvalitetsfilm og fototilbehør.

www.photocare.dk

Topvask

Firmaet Topvask ApS blev grundlagt i 2013 med en ambition om at specialisere sig i rengøring og vask af al rullende materiel indenfor transport branchen.

www.topvask.dk

Frem Fitness

Frem Fitness er et foreningsbaseret center, hvor der altid er en afslappet og hyggelig stemning. Centeret er en del af Skørping Idrætscenter, og har egne omklædningsfaciliteter. Vi tilbyder både styrke- og kredsløbstræning samt holdtræning i form af spinning, HIIT Tabata og ungpigetræning.

www.frem-skoerping.dk/fremfitness

Vesthimmerlands Cykelcenter

Vi er specialister indenfor cykler, og har derfor altid mange kvalitetscykler på lager. Har vi ikke netop det du søger, er du velkommen til at spørge.

www.vesthimmerlandscykelcenter.dk

Skawinspection

Skawinspection, tidligere Vejer og Måler i Skagen, har siden 1999 udført mange forskellige inspektionsydelser og er i dag centralt placeret på Skagen Havn.

www.skaw-inspection.dk

Lillegården El

Lillegården El er et alsidigt el-installationsfirma med hovedkontor i Hobro, og afdelinger i Århus og Klejtrup.

www.lillegaarden.dk

OK Benzin

OK er et dansk andelsselskab ejet af ca. 11.500 kunder og forhandlere. Vi har siden selskabets start været det eneste energiselskab, hvor forbrugerne aktivt kan få medindflydelse på virksomhedens udvikling.​​​​​​​​​​​

www.ok.dk

Rockwool

Rockwool koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.

www.rockwool.dk

Sæby Fritidscenter og Hostel

Sæby Fritidscenter og Hostel er omgivet af et stort grønt og rekreativt område med Sæbygaard Skov som nærmeste nabo mod nord og ikke længere end 10 min. gang til Kattegats fine og børnevenlige sandstrande.

www.sfc.dk

Bakkelandets legetøj

Bakkelandets Legetøj åbnede fysisk butik i Brædstrup den 29. juli 1999. Vi åbnede butikken i et lokale på 41 m2. I 2001 Flyttede vi i nye lokaler som var på 105 m2. I 2006 flyttede vi igen til de lokaler, vi har i dag som er på 250 m2. I dag har vi over 7000 varernumre og vi forhandler alt indenfor legetøj.

www.bakkeleg.dk

Air Connection

Air Connection er en ventilation og indeklima grossist i rivende udvikling.
?Med afdelinger i Odder og i Greve dækker vi hele landet, og vi har endvidere planer om udvidelse uden for landets grænser.

?Air Connection er kendt for ventilationsbranchens bedste mix mellem kvalitet og pris.
?

http://www.airconnection.dk/

Stefco

Mennesker og maskiner

Hos STEFCO har vi siden starten i 1992 specialiseret os i individuelle, kundetilpassede løsninger samt specialmaskiner og halvfabrikata. Vi kombinerer de bedste håndværksmæssige traditioner med en effektiv og rationel produktion. Netop dette samspil mellem mennesker og maskiner sikrer, at kunden i enhver situation får den optimale løsning – både med hensyn

http://www.stefco.dk/cms/

Færgen.dk

AlsFærgen, BornholmerFærgen, FanøFærgen, LangelandsFærgen eller SamsøFærgen klares bookingen på faergen.dk.

www.faergen.dk

Fri Bikeshop Maribo

Vores cykelunivers drejer sig om dig.

www.fribikeshop.dk

Racehall

Kør gokart på Europas største indendørs racerbane. Hos Racehall kan alle køre gokart, både børn og voksne. Vi giver jer den ultimative gokart oplevelse!

racehall.com/

Firma Fragt

Firma Fragt er DIN fragtmand. Uanset om du skal have fragtet farligt gods, al dit indbo eller har brug for at udlicitere virksomhedens logistik, kan du trygt overlade opgaven til mig.

firma-fragt.dk

Moderne VVS

?Moderne VVS ApS har KMO-certifikat til montering samt service af varmepumper samt FJR bevis samt beskæftiger sig derudover med hovedentrepriser på renovering af badeværelser og lign.

moderne-vvs.dk

Jørgen Frandsens Eftf

Jørgen Frandsens Eftf. A/S har stor erfaring med forsikringsskader af enhver slags.

jfrandsen.dk

Zünd

Den førende producent i skæreanlæg, udviklet og produceret i Schweiz.

www.zund.dk

Sønderup landkøkken

Hos Sønderup Landkøkken tænker vi ikke kun på at lave mad. Vi tænker også på de mennesker, vi arbejder for.

www.sonderup-landkokken.dk

Shape up

Vi tilbyder
Holdtræning
Indoor Cycling
Fitness/styrketræning
Cirkeltræning
Personlig træning

www.shapeupfitness.dk

Thyme Planteskole

Fra frugt og grønt til planteskole - Oprindelig var Thyme Planteskole en frugtplantage, grundlagt i 1940´erne af Flemming Thymes forældre.

www.thymes.dk

Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse har tidligere været kendt for at være et pengeinstitut uden regler og kontrol. Vi vil fortsat have den holdning, at vi ikke ønsker at komplicere vores arbejdsgange og interne samarbejde. Derfor vil vi fremadrettet have de politikker, forretningsgange og kontroller, som loven foreskriver og udarbejde dem på en sådan måde, at det giver mening i vores daglige arbejde.

midspar.dk/

BIKEFIT AALBORG

Hos BikeFit Aalborg vil vi gerne, at alle sidder rigtigt på deres cykel. Vi kan hjælpe dig, hvis dine hænder/arme sover, ryggen gør ondt eller knæet værker efter kort tids cykling.

bikefitaalborg.dk

Thormann.as

Thormann.as kan være jeres samarbejdspartner i alle typer byggeri, om I er investorer, erhvervskunder eller private.

www.thormann.as

Trend kro

Hyggelig lille landevejs kro med god gammeldags mad. Torsdag stegt flæsk og søndag flæskesteg, vi har også åbent de øvrige dage kl 12 til 20 med undtagelse af mandag. Udover resturant har vi også værelser,kro stue, og egen slagter, hvor du kan købe fersk kød og hjemmelavet pålæg.

www.trendkro.dk

J. J. Kühn

J. J. Kühns kernekompetencer er plaststøbning og værktøjsfremstilling.

www.kuhnplast.com

Fagerhult

Fagerhult udvikler, producerer og markedsfører professionel belysning til offentlige miljøer, såsom kontorer, skoler, butikker, industrier og sygehuse, indendørs og udendørs

www.fagerhult.com

Beierholm

Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vores betjening og samarbejde med vores kunder er altid forankret hos en partner og et fast team af revisorer og medarbejdere, som kender virksomheden 360 grader rundt.

www.beierholm.dk

Schultz Biler

Vi er stolte over at præsentere vores 4 bilmærker, Nissan, Honda, Peugeot og Mitsubishi. Vi kan byde på et meget bredt modelprogram i nye biler og brugte biler af forskellige mærker og prisklasser.

www.schulzbiler.dk

Næstved køreskole

Vores mål er at gøre det at tage kørekort til en god og uforglemmelig oplevelse. Vi har skabt rammerne i vores teorilokale, hvor vi fremfor alt lægger vægt på at atmosfæren er rar og hyggelig.

www.naestvedkoreskole.dk

Dalby Hotel

?Hvis du er på udkig efter et hotel beliggende i Haslev, hvor der er plads til alle, er du kommet til det helt rette sted. Med en central placering i Sydsjælland, med kort afstand til Køge og Næstved, servicerer vi alle slags kunder, og vi gør altid vores bedste for at imødekomme lige netop dine behov og ønsker.

www.dalbyhotel.dk

Lolland Kommune

Information om Lolland for borgere, tilflyttere, erhvervsliv og turister

www.lolland.dk

Bendix Søjberg

IT konsulent og Salen i Øster Løgum

bendixsoejberg.dk

Funch Turisttrafik

Med mere end 90 års erfaring inden for transport, har Funchs Turisttrafik altid gjort meget ud af at sætte god service, kvalitet og høj sikkerhed i højsædet.

www.funch-turist.dk

Cafe Alrø

Cafe Alrø serverer uforglemmelige oplevelser på Lille Lykkegaard, en charmerende landejendom på Alrø - en naturperle i Horsens Fjord.

www.cafealroe.dk

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer er en software virksomhed, der udvikler stærke og dybdegående løsninger til såvel erhvervslivet som erhvervslivets rådgivere.
Wolters Kluwer er en global virksomhed med omkring 19.000 medarbejdere på verdensplan, og er en af Skandinaviens førende udbydere af software og serviceydelser indenfor skat, revision og regnskab.

wolterskluwer.dk

Herløv kro

Siden år 1863 har der været gjæstgiveri på den gamle kro i landsbyen Herløv uden for Kjøbenhavn.

www.herlev-kro.dk

Hydro

Norsk Hydro ASA er en global leverandør af aluminium og aluminiumprodukter.

www.hydro.com

SK. Rasmussen

SK. Rasmussen aps udfører diverse opgaver indenfor anlægs og entreprenør arbejde. Såsom etablering / vedligeholdelse af haver og grønne arealer, samt belægninger og opsætning af støttemure.

SK. Rasmussen

Bliv sponsor og støt Julemærkefonden

Tour de Taxa tilbyder firmaer og privat personer at tegne landsdækkende...

Læs mere

Paris 2019 - Der er stadig ledige pladser

Skal du med i 2019 - der er ledige pladser på holdene hos Tour de...

Læs mere

En glad julemand efter ankomsten til Paris for 5 gang.
Den Velgørende Forening TOUR de TAXA

Den Velgørende Forening TOUR de TAXA er foreningen der står bag holdene.

Læs mere

Cykelpartner